MOONLIGHT ZETTEN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1715 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Moonlight Zetten. Meer weten? Ontdek meer

3 mrt 2024 om 18:37 Gewoon goed !!!
25 feb 2024 om 17:05 Eten was lekkee maar pizza en kebab en pizza waren en beetje koud. Pasta was wel warm.
22 feb 2024 om 19:53 geleverd zoals afgesproken
18 feb 2024 om 14:21 Het duurde 2.20 uur voordat het er was. Meerdere keren gebeld waar het bleef, maar het kwam er echt aan. Nou uiteindelijk kregrn wij het eten om 21.10 op een maandag. Wie gaat er dan nog eten?! de pasta was aangebrand en carbonara had weinig smaak.
17 feb 2024 om 20:07 Je moet wel lang op je bestelling wachten maar het smaakte uitstekend.
15 feb 2024 om 9:21 The meat was broken + all time devilery come 2hours+. Last time was 2,5h draaaaaama.
8 feb 2024 om 19:53 Werd op afgesproken tijd bezorgd. Eten smaakte prima.
6 feb 2024 om 19:02 Stond aangegeven dat bezorgtijd 75 min. was en dat klopte. Fijn dat dit vooraf aangegeven staat zodat je op tijd besteld. Eten was lekker. Vriendelijke bezorgster.
4 feb 2024 om 20:16 Heeft ruim 2 uur geduurd voordat het er was
28 jan 2024 om 21:07 Duurde bijna 2 uur voordat het er was....
28 jan 2024 om 20:44 Je kunt maar tot 90 min selecteren , maar het duurde 2 uur en een kwartier voor dat er bezorgd werd (na 1 1/2 uur hebben we zelf maar even gebeld ) te laat en lauw eten Jammer want normaal is het altijd prima
28 jan 2024 om 20:43 De schotels waren goed warm toen het aankwam, maar de pizza was steenkoud.