MOONLIGHT ZETTEN

Recentebeoordeling


3 sterren uit 1532 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Moonlight Zetten. Meer weten? Ontdek meer

2 dec 2022 om 23:04 Normaal duurt bezorgen lang. Afgelopen 2 keer perfect op tijd
30 nov 2022 om 0:12 Waardeloze bezorging dik 2 uur moeten wachten erg jammer want het eten is prima maar ik bestel nooit meer, als excuus krijg je 2 blikjes cola.. gaat om het idee iknow maar 2 uur kom op
21 nov 2022 om 8:33 2,5 uur moeten wachten eten koud
21 nov 2022 om 3:04 Meer dan 2 uur moeten wachten op de bezorging
20 nov 2022 om 22:26 Verschrikkelijk, na 2 uur wachten zonder eten gebeld. “Het komt over 15 min”. Een 45 min later nog geen eten. Weer gebeld. “2 minuten dan is het er”. Half uur later was het er pas. Koud en incompleet. Geen aanrader!!!!
20 nov 2022 om 20:14 Meer als 2,5 uur moeten wachten. Drie keer gebeld met de mededeling het komt eraan. Toen het eindelijk bezorgd werd was het eten koud. Ik kom al meer dan 15 jaar bij deze zaak en kan wel zeggen dat ik een goede klant was, dit was de laatste keer
20 nov 2022 om 18:42 ik heb mijn bestelling niet ontvangen)
20 nov 2022 om 18:36 Duurde meer dan 2.5 uur
14 nov 2022 om 20:10 Het eten was prima. Zag er lekker uit en smaakte goed. Duurde wel vreselijk lang voordat het bezorgd was.
9 nov 2022 om 19:43 Verkeerde bestelling bezorgd vandaar een langere bezorg tijd
8 nov 2022 om 20:01 Het deeg van de calzone was niet helemaal gaar en aan de koude kant ook zat er niet veel smaak aan het deeg
28 okt 2022 om 8:08 Frietjes waren niet warm meer. Geen aardappelschijfjes gekregen, maar koude, gekruide friet. Drankje bij kindermenu was helaas al tijdje afgeschaft en niet geleverd, maar stond op de thuisbezorgd website nog wel genoemd. 1 ster voor het eten.