MOONLIGHT ZETTEN

MOONLIGHT ZETTEN Grillroom - pizzeria

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 1509 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Moonlight Zetten. Meer weten? Ontdek meer

26 sep 2022 om 19:28 De spareribs waren erg zwart
25 sep 2022 om 20:54 Niet meer warm
11 sep 2022 om 20:36 Pizza ok, bezorgtijd langer dan verwacht en telefonische bereikbaarheid niet gelukt.
10 sep 2022 om 18:33 2 uur gewacht op de pizza's, bij afhalen gaat het vlotter.
5 sep 2022 om 7:19 Die eten was kanker vies en ziek geworden
25 aug 2022 om 18:45 Na 2 uur heb ik nog niks binnen gekregen …
22 aug 2022 om 19:31 Om half 6 besteld op een maandag en het eten kwam pas om 7 uur. Daarnaast was het stokbrood op en was mijn ossenhaas zo doorbakken dat ik er een ruit mee zou kunnen ingooien. Erg jammer.
14 aug 2022 om 19:23 Besteld om 17:19 uur nu 19:22 uur nog steeds niks gehad belachelijk bah
13 aug 2022 om 19:41 Prima eten en goede bezorging
12 aug 2022 om 10:05 Heerlijk eten, echter duurde de bezorging wat langer. Al zal dit ons de volgende keer niet weerhouden om hier weer te bestellen. Echt super lekker!
9 aug 2022 om 15:48 Heb eten besteld was snel bezogd alleen voor de kip corns en frikkenadel menu's heel wijnig friet ligt meer sla op dan friet en normaal was het 2 snacks voor de 7.50 echt te duur en als je alleen staand ben mort je voor zeker 25 euro bestelle was ook