MOONLIGHT ZETTEN

MOONLIGHT ZETTEN Grillroom - pizzeria

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1480 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Moonlight Zetten. Meer weten? Ontdek meer

26 jun 2022 om 19:21 Prima eten netjes bezorgd.
25 jun 2022 om 7:01 Eten was totaal niet lekker, Turkse pizza was heel taai, bijna geen vlees en 1 stukje sla! Niet voor herhaling vatbaar dus en zonde van het geld
23 jun 2022 om 19:04 Voor 17u besteld en om 18 Uur bezorgd. Je kunt een uur gaan zitten wachten totdat het bezorgd wordt om het vervolgens taai op te kunnen eten
21 jun 2022 om 21:59 Eten is super maar bezorging is echt 3x niks
19 jun 2022 om 18:59 Het eten is top! Maar de bezorging is echt altijd minimaal een uur te laat, zo jammer.
7 jun 2022 om 18:43 I vomited all night bcz of the food, thanks a lot
5 jun 2022 om 21:01 2 uur op de bestelling gewacht. De pizza’s die uiteindelijk geleverd werden waren koud en taai. Geen compensatie of excuus.
5 jun 2022 om 20:36 Ik heb 2 uur moeten wachten, toen ik t kreeg had de bezorger geen wisselgeld terwijl ik had aangegeven dat ik met 50 euro wilde betalen. De brood was niet goed gebakken en de pizza doos was kapot
5 jun 2022 om 9:44 Heerlijke pizza's niet aangebrand en nette prijs bedankt!!!
29 mei 2022 om 22:09 Het eten zou er met 30 min zijn,maar werd 90 min,zonder enige vorm van communicatie, salade en sausjes zaten er niet bij,even gebeld en chauffeur moest gelijk omkeren en alsnog brengen. Excuus was,sorry was druk!!!
29 mei 2022 om 18:47 Prima
28 mei 2022 om 23:44 Hele lange bezorgtijden